Kom til vidensdag om klima

Energibyerne inviterer formænd og næstformænd i kommunernes klima-, miljø- og teknikudvalg til vidensdag om klima i Sønderborg torsdag den 9. juni kl. 10.00 – 14.30.
 
Det er et side-event til Europas største klimakongres, nemlig årsmødet i det internationale energiagentur, IEA, der holdes i Sønderborg den 7. – 9. juni. Her er der fokus på energieffektivitet, som er blevet ekstra aktuelt med Ruslands krig i Ukraine.
 
Professor Henrik H. Lund fra Aalborg Universitet fortæller på vidensdagen om energieffektivitet som et nødvendigt værktøj til at nå den grønne omstilling.
 
Desuden gennemgår de syv energibyer eksempler på deres arbejde med borgerinddragelse, transport, politisk fokus, fjernvarme, energi som jobmotor, energieffektivisering i boliger og havnen som strategisk fokusområde.
 
Arrangementet er gratis, og efter at have tanket viden op kan deltagerne gå direkte ud i en lille teltby, hvor ProjectZero og Sønderborg Kommune holder klimadage for borgerne. Her kan man som deltager hente inspiration til at involvere borgerne i den grønne omstilling.

Se invitationen her og tilmeldt dig her