background

Coronatilbud på varmepumper

12/05-2020

Få en varmepumpe til højst 95.000 kr. inkl. installation.

Sådan lyder tilbuddet fra ProjectZero i Sønderborg til husejere uden for fjernvarmeområder. Det er en del af en annoncekampagne, ProjectZero har gennemført under coronakrisen med et tredobbelt formål:

1. Arbejde for mindre CO2 udledning.
2. Støtte det lokale erhvervsliv under coronakrisen
3. Støtte de lokale medier, som får annonceomsætningen

Tilbuddet om varmepumpe er blevet til i samarbejde med 12 lokale VVS-installatører, som alle har lovet at levere til den annoncerede pris. ProjectZero har oprettet en hotline, hvor interesserede kan ringe direkte og få uvildige råd om varmepumper og andre energiløsninger i hjemmet. Men selve aftalen om en varmepumpe skal husejeren lave direkte med en af installatørerne.

Den første annonce handlede om at handle lokalt og bakke op om de lokale butikker, som har brug for omsætningen. Her fremhæver ProjectZero særligt de såkaldte ZeroButikker, der har dokumenteret et nedsat energiforbrug.

I den sidste handler det om at cykle. Det giver motion og frisk luft og bruger ingen fossile brændsler. Desuden slipper man for at lede efter en parkeringspladser, og på korte afstande i byen er cyklen hurtigere end bilen. Seks lokale cykelhandlere tilbyder at gøre cyklen forårsklar for 290 kr. De tilbyder også gratis test af en elcykel. 

Se tilbuddet om varmepumper her